eurac-1
eurac-2
eurac-3

Welkom op de website van Eurac !

Eurac is een onafhankelijk en veelzijdig assurantiekantoor. U kunt bij ons terecht voor raad en daad op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen. Reeds vele tientallen jaren bedienen wij particulieren, ondernemers en bedrijven. Wij bestaan sinds 1991, dat hebben wij mede te danken aan het feit dat wij het belang van onze klanten altijd voorop gesteld hebben. Wij adviseren met behoud van volledige onafhankelijkheid, en doen onze uiterste best de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Wij onderhouden regelmatig contact met u over uw verzekeringspakket en natuurlijk verzorgen wij de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades.


Alles onder één dak
Veel mensen sluiten in de loop van hun leven bij allerlei verschillende verzekeringsagenten verschillende polissen af, waardoor men soms dubbel of zelfs onnodig verzekerd is. Het overzicht raakt dan volledig zoek waardoor men teveel geld uitgeeft aan verzekeringen. 1 adviseur die alles voor u uitzoekt en bijstuurt waar dat nodig is, dat is wat Eurac u kan bieden, tegen vaak de voordeligste prijs. Wist u bijvoorbeeld dat u via Eurac in de meeste gevallen voordeliger uit bent met uw autoverzekering, dan wanneer u rechtstreeks naar een verzekeraar gaat ?

Contact
Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen uw la met verzekeringspapieren voor u doorspitten en alles op een rijtje zetten. U kunt ons op telefoonnummer 030-2800519 bereiken voor het maken van een afspraak, maar ook als u vragen heeft.