Lenen

Wilt U geld lenen? Leen dan verstandig en verantwoord. Uw kredietbehoefte is bij Eurac in goede handen. Wij zullen ervoor waken dat u nooit meer zult lenen en betalen dan strict noodzakelijk is. Wij houden bij het afsluiten van een lening goed rekening met uw maandelijkse aflossingsplicht (rente + aflossing) en maken vooraf een financieel overzicht van uw persoonlijke financiële situatie. Hierbij zetten wij uw inkomsten en uitgaven tegenover elkaar en berekenen hoeveel financiële ruimte u nog heeft. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met onverwachte uitgaven.

De juiste lening
Wij kennen de markt en de aanbieders en zorgen ervoor dat u niet te duur leent. Een postorderkrediet, Comfort Card of een koop-op-afbetalingsregeling zijn vaak erg duur. Wij raden u dergelijke kredietvormen af. Het is meestal voordeliger om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten.

TIP!
Sluit nooit een lening af met een looptijd langer dan de gebruiksduur van uw aankoop. Wilt u geld lenen voor een andere auto die u 5 jaar verwacht te gebruiken, sluit dan een lening af met een maximale looptijd van 5 jaar. Zo voorkomt u dat u nog moet aflossen en betalen voor iets wat u niet meer bezit!

Als u interesse heeft voor een oriënterend gesprek over sparen dan kunt u ons bellen op 030-2800519 of een bericht sturen.

lenen