Uitvaartverzekering

Een gemiddelde uitvaart kost al gauw € 6000. De meeste mensen vinden het prettig om hun nabestaanden niet te belasten met de kosten van hun uitvaart. Daarnaast is een uitvaartverzekering nuttig voor de verzekerde zelf. Met een juiste verzekering is er voldoende geld beschikbaar voor een uitvaart zoals u die wenst. Een goede uitvaartverzekering is dus een geruststellende gedachte, voor uzelf en voor uw nabestaanden. Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart.

Premie
De hoogte van de premie voor uw uitvaartverzekering is afhankelijk van het soort verzekering, uw leeftijd, uw gezondheid en het verzekerde bedrag. Bent u benieuwd naar de  premie voor een op maat gemaakte uitvaartverzekering van Nuvema? Doe dan de premieberekening.

Soorten uitvaartverzekering
Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Elk type heeft specifieke kenmerken en verschillende voor- en nadelen.

  • Natura uitvaartverzekering: verzorgt de uitvaart in zijn geheel
  • Kapitaal uitvaartverzekering: keert een bedrag uit waarmee u zelf de uitvaart kunt laten verzorgen
  • Koopsom uitvaartverzekering: U stort een bedrag ineens als premie, geen maandelijkse premie dus

Welke verzekering sluit het beste aan op uw situatie?
Eurac vertelt u graag welke optie het best past bij uw persoonlijke situatie. Als u interesse heeft voor een oriënterend gesprek dan kunt u ons bellen op 030-2800519 of een bericht sturen.