Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Algemene Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
U gooit tijdens een schilderklus een pot verf over de vloerbedekking van uw klant. Wat nu? Uw privé WA-verzekering werkt hier niet. Verzekeraars maken namelijk een onderscheid tussen privé en zakelijk. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt u schade die u veroorzaakt met uw bedrijf. Maar als u slecht werk aflevert en uw klant dient een schadeclaim in, dan vergoedt de verzekering dat niet. Dat is uw ondernemersrisico.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Stel: u geeft een verkeerd advies aan een klant en die lijdt daardoor groot verlies. Dan vergoedt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering de schade. De premie is afhankelijk van uw beroep en de grootte van uw bedrijf. Deze verzekering is vooral interessant voor ondernemers met beroepen waarvan je als klant een bepaald resultaat mag verwachten, zoals juristen, chirurgen of consultants.

Persoonlijk advies
Bij Eurac kunt u terecht voor al uw bedrijfsverzekeringen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de oplossingen voor úw specifieke bedrijfssituatie. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u ons bellen op 030-2800519 of u kunt ons ook een bericht sturen.