Inventaris-goederenverzekering

Als er schade ontstaat aan uw inventaris of goederen, is de toekomst van uw bedrijf de eerste zorg. De Inventaris-/Goederenverzekering vergoedt materiële schade, zodat u snel verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Directe schade en bijkomende kosten
De Inventaris-/Goederenverzekering vergoedt materiële schade door bijvoorbeeld brand, storm, neerslag, blikseminslag, ontploffing en vandalisme. Naast de directe schade bent u ook verzekerd tegen diverse bijkomende kosten.

Bereddings- en expertisekosten
De Inventaris-/Goederenverzekering biedt bovenop de verzekerde som dekking voor bereddings- en expertisekosten. Bereddingskosten zijn alle gemaakte kosten om de schade te beperken. Expertisekosten zijn de kosten van het vaststellen van de schade en kosten.

Extra voordelen
- Garantie tegen onderverzekering mogelijk
- Ook dekking tegen schade door extreme neerslag, bijvoorbeeld schade als gevolg van het instorten van het dak door sneeuwdruk.

Persoonlijk advies
Bij Eurac kunt u terecht voor al uw bedrijfsverzekeringen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de oplossingen voor úw specifieke bedrijfssituatie. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u ons bellen op 030-2800519 of u kunt ons ook een bericht sturen.

 

brandweer