Caravanverzekering

Met een caravan geniet u van vrijheid terwijl u toch uw eigen onderdak bij u heeft. De moderne caravans zijn steeds completer en ruimer uitgerust dat het rustig een echt huis op wielen genoemd mag worden, die ook steeds vaker een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt. U gaat extra prettig op vakantie als u weet dat uw caravan goed is verzekerd. Er zijn verschillende dekkingen:

Standaard is de dekking voor schade aan de caravan zelf en inboedel/inbraakschade. Voor wat betreft schade aan de caravan zelf kunt U ervoor kiezen om tot en met het vijfde of tiende jaar de nieuwwaarde van uw caravan vergoed te krijgen bij totaalverlies. De dekking geldt alleen voor caravans die bij het aangaan van de verzekering niet ouder zijn dan twee jaar.

Met de aanvullende inventaris dekking is ook de inventaris van uw caravan meeverzekerd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende verzekerde bedragen. Schade aan de inventaris zoals uw televisie, beddengoed en kookgerei is daarmee tot het door u gekozen bedrag meeverzekerd.

Wilt u daarnaast uw caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade? Kies dan deze aanvullende dekking. Hagelschade is veelvoorkomend en de schade kan aanzienlijk zijn.

Als u interesse heeft voor een oriƫnterend gesprek over de caravanverzekering dan kunt u ons bellen op 030-2800519 of een bericht sturen.

caravanverzekering